Darčeková krabica s kelímkami – rôzna hmotnosť – MIX
Kód: SKX4561XMIX2Podrobný popis
Rozmer: Krabička 250x220x60 (2x celofánok a kelímok - rôzna hmotnosť)
Obsah:
120g Kukurica pražená s medom a horčicou
100g Kokos chips s karamelom a morskou soľou
120g Kukurica pražená s medom a horčicou
100g Kokos chips s karamelom a morskou soľou
Kukurica pražená s medom a horčicou
Druh: | Ochutená pražená kukurica |
Zloženie: | Kukurica 78%, slnečnicový olej 15%, korenie s medovo-horčičnou príchuťou 7% (soľ 2,3%, cukor, prírodná aróma < 1% – obsahuje med, HORČICA), zvýrazňovač chuti: E 621, fruktózový, dextrózový sirup, regulátor kyslosti: E262, E330, korenie, sladidlo: aspartám, aróma, farbivo: E160c, antioxidant: E392, obsahuje zdroj fenylalanínu. |
Alergeny: | Môže obsahovať stopy lepku, iných orechov, arašidov, sóje, SO2 a sezamu. Alergény označené veľkými písmenami. |
Skladovanie | Skladujte v suchu pri teplote najviac 22 °C a relatívnej vlhkosti najviac 70 % |
Krajina pôvodu: | Španělsko |
Odporúčanie: | Nevhodné pre deti mladšie ako tri roky |
Výživové údaje 100g
Energetická hodnota: |
1885kj/448kcal |
Tuky: | 15g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 1,7g |
Sacharidy: | 69g |
z toho cukry: | 1,3g |
Bielkoviny: | 7,6g |
Soľ: | 2,3g |
Kokos chips s karamelom a morskou soľou
Druh: | Škrupinové plody - kokosový orech |
Zloženie: | Kokos plátky, kokosový cukor, morská soľ |
Alergeny: | Môže obsahovať stopy lepku, iných orechov, arašidov, sóje, SO2 a sezamu. Alergény označené veľkými písmenami. |
Skladovanie | Skladujte v suchu pri teplote najviac 22 °C a relatívnej vlhkosti najviac 70 % |
Krajina pôvodu: | Srí Lanka |
Odporúčanie: | Nevhodné pre deti mladšie ako tri roky |
Výživové údaje 100g
Energetická hodnota: | 2819kJ/671kcal |
Tuky: | 59g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 52g |
Sacharidy: | 32g |
z toho cukry: | 17g |
Bielkoviny: | 6,3g |
Soľ: | 0,15g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Tipy na darčeky |
---|---|
Záruka: | 8 - 10 mesiacov |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.